Mine favorittbrukere på forum.hardware.no (ikke rangert)

Zaynt

Zaynt aka Steinar er grunnen til at jeg begynte med forumet. Han fikk meg inn sommeren for 4 år siden da jeg trengte hjelp med noe hardware.
Han loket allerede da med photoshop og PHP og sa det var et sted med kunnskapsrike mennesker, og jeg joina.
Steinar prøver fåfengt å hjelpe meg med PHP, selv om jeg aldri får til noe, og er ellers en god og hjelpsom venn.
Han er også en av de personene jeg har kjent lengst her i verden og en av de første jeg ble kjent med når jeg flytta til Trøndelag for mange herrens år siden.
Alt vi har gjort og vært gjennom ... For mye å ramse opp her, men han er min favorittbruker på forumet, og min favorittperson IRL.

Sinnerboy

Sinnerboy aka Øyvind har ikke gjort seg noe særlig bemerka her på forumet, men for hans få poster som oser av kvalitet hist og her hvor de enn er, tar med ham.
Vel, det og fordi han er en jævlig god kompis IRL som ofte hjelper meg når jeg står fast, og en av de beste personene når jeg trenger en sigg eller en diskusjon.

Vaganza

Vaganza aka Aina. Jeg fikk henne til forumet i en skoletime, for å drepe kjedsomheten. Facebook er bra, men det er ikke overlegent til å drepe kjedsomhet. Forumet derimot ...
Vaganza henger vel mest i Sosialt, så vidt jeg har fått med meg, men sprer seg utover litt hist og her.
Alltid kos å prate med, både IRL og i DNFK.

Danielzu

Danielzu aka Daniel. Har vel begynt å gjøre seg bemerka i fotball-delen, og er evig aktiv i film-delen. Popper også innom sosialt nå og da.
Fyren er rett og slett herlig. Jeg har kjent ham i 15 år og han er vel den jeg / vi kan takke for at det ble HW-fotball i år, da han begynte å mase om det siden han følte seg snytt
siden vi aldri dro på de forrige treffene. Problemer med kommunikasjon og sjåfør. Detaljer, detaljer ... Uansett. Fyren er herlig å diskutere med, og om han har peiling på hva han snakker om
eller ikke, så er det egentlig ikke så viktig, så lenge han gir deg inntrykket av at han vet det. Mange gode diskusjoner om film og skuespillere opp gjennom årene, og mange gode anbefalinger
når det kommer til filmer jeg bør se også. Takk for det, kompis.

Aces

Hvor hadde jeg vært uten min herlige diettführer?
Godt spørsmål, egentlig. Aces heter [navn jeg ikke skal buse ut med til gud og hvermann] og liker røverspråk. Hu liker CSI og har autografen til Wenche Foss.
Hu liker også å bake og spise kaker. Hun håper på å få en snegle fra Espen pai og gjør sitt beste for å få sneglepoeng.
Hu trives på skolen med fysikk og sånn, men liker ikke så godt at gutter griner under sex. Hu kan bite seg selv i tærne også. Og så er a prinsipielt imot iPod <3
Hu har ingen skummel kjæreste som kan banke en helseløs, men slår ganske godt fra seg på egen hånd.
Hu elsker sjokolade og hennes store helt er John McClane og hu drømmer om å bli flink til å ta bilder.

Loveless

Loveless aka KittyCat = Ida3. Kjært barn har mange navn og hu er absolutt kjær. Hu er den søteste søtisen på forumet og rett og slett nydelig.
Hu liker vaskebjørner, cute. Og spiller WoW, yay. Ellers er hu ofte å se i hundetråden og hu har ganske flotte hunder. Skikkelig søte er de. Jeg vil ha noen som de.
Det er så mye å skrive om denne jenta at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg får bare velge ut noen småting tror jeg.
Hun hjelper meg mye og trøster meg når jeg ikke har det så bra, og så er hun koselig å prate med og har veldig søt stemme.
Og hun ringte meg og gratulerte meg på bursdagen min i fjor. Plusspoeng til Ida.

Kibs

Kibs, hvor skal jeg begynne? Hva skal jeg si? Så mye ... Jeg finner ikke ord.
Kibs aka Karoline er ei veldig søt jente som holder til oppi gokk, vel, kanskje ikke nå, for nå er a vel i Oslo med sin kjære NGZ. Og til høsten blir det vel Bergen, men uansett.
Jeg elsker å prate med Kibs. Og er generelt glad i jenta. Hu er rett og slett herlig. Kan nevne flere pluss ved henne. Kniver, bass, musikksmak, Týr, god å snakke med om natta, søt, hyggelig ...
Jeg kan fortsette inn i evigheten tror jeg.

Juliess og Neppe

Disse to ender sammen, siden jeg kjenner de sammen, ikke hver for seg. Vel, ikke noe særlig hver for seg i alle fall.
Neppe er en genial fyr som heter Marius og Juliess ei genial dame som heter nettopp Julie. Julie har en hund som heter Mona. Hun er stor og litt skremmende.
I alle fall første gang jeg møtte henne. Satt og var meget nervøs kan man si.
Julie er en flink fotograf også. Og det var i og for seg gøy å spille WoW med de begge, samt å møte de på Røra og se film med de.
Marius og Julie er flotte å ha på forumet. Takk til Julie for mange hundebilder i RPP.

L4r5

L4r5 er Lars. Underlig skrue, dog, veldig trivelig. Gitt meg mange gode råd om ting og tang. Og er flink til å ha med seg Long Island Ice Tea ut i offentligheten og la andre få smake.
Snill.
Jeg har vel "kjent" Lars lenge. Prata mye med ham på forumet i alle fall. Og MSN. Og en gang på telefon i fjor sommer. Småskumle greier det der.

Arinomi

Arinomi er Odin. Han er også pusen, søten, kjære og mange andre kjælenavn. Og de passer ham så godt!
Odin er koselig, positivt tilskudd til forumet, god å ha i DNFK og ellers. Og flink til å blåse flammer og sjokkere omverdenen med at hele ansiktet hans plutselig var dekt av flammer.
Det var vel ikke så smart, eller hva, pus?
Jeg føler jeg kan skrive side opp og side ned om Odin, men så igjen ... Jeg må vel begrense dette, det er mange nick som skal med i listen over mine favorittbrukere så jeg ender det her.

Zeromac

Zeromac aka Vetle. Kunnskapsrik kid med Shadow-avatar. Lett gjenkjennelig. Var litt skummelt da han plutselig skifta avatar og nick og ble til Håks, men nå er han tilbake som gode, gamle Z'mac.
Wubwub.

mushi

Mushimushmush!! Veldig trivelig jente som er lett gjenkjennelig med katter og Ponni og god å ha for en diskusjon, eller tips om hvordan man kan få tak i billige / gratis skjermer.
Var herlig da jeg møtte henne på HW-fotballen 08, selv om jeg ikke fikk tatt så mange bilder av henne som jeg hadde planlagt.
Jeg husker fortsatt hvordan hjertet mitt, og sikkert andres også, ble knust da hun i SO fortalte at nå var hu forlova. Det var en trist dag i min forumkarriere.
mushi er nemlig ganske søt også.

Mikkel slask

Mikkel er veldig hyggelig og snill. Og kul også. Han spiller WoW og er god å ha generelt på forumet.
Vi har planlagt kosekveld med rødvin og Pink Floyd på vinyl. Jeg gleder meg.

DemonFudge

DemonFudge aka Ludvig, hvor ble du av? Jeg savner deg. Du var så kos å prate med. Wub u ... Dagene er ikke helt de samme uten deg.

Sidious

Sidious kjenner jeg fra langt tilbake. Fra tida på IRC back in the days faktisk. Han og broren, Xer, var gjengangere på i alle fall #Venner@DALnet. En trivelig kanal på en trivelig server.
Det var ganske skøy å finne ut at Sidious var den samme personen som jeg hadde prata med i gamle dager.

Snorre

Snorre er en trivelig bergenser som det går an å prate med. Nå har jeg ikke prata så mye med ham i det siste, men det har jo vært de tider man har gjort det og kommet frem til at denne personen
er ganske intelektuell, til bergenser å være. Må være østlending-delen hans. Nei, nå var jeg vel slem mot bergenserne. De får bare ha meg unnskyldt.
Snorre er brukermoderator igjen og passer litt på. Så har han alltid tøffe avatarer.

Demille

Demille er smart og sånn. Og så er hun ei gudinne som jeg tilber litt på si og prøver å snakke bosnisk til uten at jeg helt får det til.
Demille er søt og grei også. Når vi først er i gang.

Nstin

Nstin er herlig å ha som diskusjonspartner, særlig når vi teamer opp og forklarer byfiser og "siviliserte sosietetsfolk" om det hardbarka livet på landet, med festing, drikking og
annen kos. Savner i grunn det der. Tror jeg må begynne å henge i PS og Familie og barn og slikt og diske opp med meninger og erfaringer fra et hardt liv.

Mange er nevnt, mange gjenstår fortsatt å nevnes, men siden jeg er litt lat og har dårlig tid, får jeg heller bare skrive ned nickene deres.

Yvonne2, dagr0z, b-real, Dotten, TWFA, Lise04, AnAnAs, Luchy, psilocybe, Simen1, PyroCX, Iceman™, Llandari, SkyMarshall, Loeve, Bundy, Ustedalen, Fox, SuperTine, Fluesopp, PensilCase,
plastsjel, kaptein Halvdan og mange flere